Biografi om Alexander, Hispano-Roman Gladiator (VIII)

Biografi om Alexander, Hispano-Roman Gladiator (VIII)

Hej igen alle sammen, mine gladiatorer, undskyld mig igen for at have taget så lang tid at skrive, men I kender trængsel, jeg har med mit nye brand inden for tøj, kosttilskud, gymnastiksal osv., Men det vigtige er, her er jeg igen. I den sidste biografi fortalte jeg dig lidt om mit liv i kasernen, fordi lad os fortsætte historien:

Som sagt, bodybuilding er nået langt i de senere år. I mine kaserner var der en bodybuilder dreng, og når du så, hvad drengen spiste (kogte æg), vil du se, hvad han gjorde:
En dag, med rengøring af bruserne på de nye faciliteter, der konditionerede rekrutterne efter at have sværget flag, bemærkede jeg, at der var en vandtemperaturregulator (perfekt til madlavning lol), og hvis jeg skulle bo i kasernen af ​​den grund, at udenfor (nogle køkken service) hvoraf mange blev lavet i mit firma, jeg tog æg, hvorfra en civil kok, der var der, gav mig og gav mig, hvad jeg bad om. Bodybuilding magasinerne var seje, han sagde, at han ikke træner, fordi de havde fortalt ham, at hvis han stoppede med at gøre det, ville han blive fedt, og hans kød ville falde (dette vil lyde for mange), den sætning var mytisk på det tidspunkt, og jeg tænk, at jeg i dag fortsætter med at lytte.

http://3.bp.blogspot.com/-Luu7wAdQSEA/USYMiXJnWnI/AAAAAAAAAfA/yNB4op8EVrs/s1600/IMG-20130221-WA0002.jpg

Jeg, jeg tog maden meget alvorligt, du kan tro mig, jeg tog mine madkasser, da jeg så den ældre ledsager med hans mad ting plus det, han så i magasinerne, også lærte jeg at fremstille mig hvid ris, pasta, kartoffel. .. ting, som nogen ved, men at jeg, ligesom min mor gjorde alt for mig, der kom et tidspunkt, hvor han sagde til mig, hvorfor spiste han sådan? at for at gøre måltiderne så intetsigende, hvis hun gjorde det bedre for mig. Jeg stolte ikke på hendes måltider, jeg tog det alvorligt, for mig som om det var mine “religion” og for mig er det det.

LÆS  Tribulus Terrestris og dens virkninger på muskelopbygning

det bemærkede jeg “mor” da jeg gjorde det smagte det rigere og velsmagere, sagde hun “ingen” men wow! Jeg fangede hendes claaaaro, som hældte lidt olie, salt og krydderier … som enhver mor og mere i de år, de tror og ville tro, at hun ikke foder mig. Det er, at jeg, forstår du, da jeg var på orlov og sov derhjemme, da jeg var en veteran, da jeg vendte tilbage den næste dag gik jeg med min rygsæk op (grillet kylling, kogt sål, pasta, ris, kartoffel …) vi går til et arsenal. Gudskelov, at de i disse år begyndte at tage noget ud “frost-” type der ikke er som nu, hvor du går til “mercadona” og der er alt for os. Jeg er kommet til at tro, at ejeren er en bodybuilder hehe, eller at han kan lide vores sport.
Med rygsækken, som jeg nævnte før, lykkedes det mig i de dage, jeg måtte blive, og hvad jeg ikke havde som æg, jeg kom der (husk at lave mad). Derefter på uddannelse ledte jeg efter livet, som jeg kunne, nogle gange måtte jeg tilbringe mere end et par dage i afsondrethed, fordi det på sin egen måde er et fængsel, ja, man kan ikke komme ind på et sted med frihed til at forlade og komme ind (et fængsel for mig).

Alligevel, når jeg kunne snige sig ind i “fedt nok” officerer # 39; gymnastiksal og hvis ikke også, fordi jeg fandt en aksel, som jeg tilføjede vægten af ​​nogle betonblokke, som jeg fandt i værkstedet og tog den med til lederen i gymnastiksalen med officerens tilladelse, der havde en hobby. Det, jeg ikke forstod, var, hvorfor jeg aldrig så bodybuilder-drengen i disse fitnesscentre, som jeg brugte, da jeg opholdt sig i kasernen … Jeg fortæller dig, om jeg så ham igen eller ikke … indtil den næste gladiatorer !! 

LÆS  Parodier mod Gudfaderen