Bringebærketoner - er de gode til vægttab

Bringebærketoner – er de gode til vægttab

Hvis du har brug for at tabe sig, er du ikke alene. Problemet er, at konventionelle metodetab eller kaloritabsmetoder er så vanskelige, at anslagsvis 85% af mennesker ikke lykkes. Men bekymre dig ikke, du behøver ikke være en del af disse numre. Heldigvis er der hver dag flere og bedre muligheder, såsom hindbærketoner.

Hindbærsketoner siges at forårsage, at fedt inde i celler nedbrydes mere effektivt, hvilket hjælper din krop med at kaste fedt hurtigere. Adiponectin niveauer hævdes også øge . Adiponectin er et hormon, der fungerer direkte i reguleringen af ​​stofskiftet.

Mere generelt, hindbær ketoner er den forbindelse, der giver hindbær deres karakteristiske duft. Nogle mennesker (og deres undersøgelser) hævder imidlertid, at det også tilbyder sundhed fordele , inklusive fordele ved vægttab .

Hindbær ketontilskud er vundet popularitet i den sunde mad scene som et vægttab hjælp. Læs videre, mens vi taler om anvendelser af hindbærketoner såvel som andre funktioner.

Anvendelser af hindbærketoner

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-1.jpg

Producenter af sunde fødevarer og kosttilskud hævder, at hindbærketoner kan forbedre sundheden , men forskningen bag disse sundhedsanprisninger forbliver begrænset.

Nedenfor skal vi diskutere nogle potentielle anvendelser af hindbærketoner og forklare videnskaben bag hver brug.

Vægttab

Nogle mennesker tror, ​​at hindbærketoner hjælper med vægttab. Ifølge hjemmesiden www.cetonadeframbuesa.net/  ” dette kemikalie har egenskaben af ​​at øge muskelmassen, så det kan være velegnet til folk, der udøver bodybuilding, da det fremskynder stofskiftet og forårsager en termogen virkning .” Det betyder at kropstemperaturen stiger , også hæve mængden af ​​forbrændte kalorier. Hvad gør det muligt at fjerne mere fedt.

Andre anvendelser

Der har også været meget tale om egenskaber ved hindbærketoner til:

  • Lever sygdom . Resultaterne af a Dyrestudie i 2012 antyder, at hindbærketoner var i stand til at mindske risikoen for denne sygdom hos gnavere, der indtager en fedtholdig diæt i de nævnte undersøgelser.
  • Betændelse . Spise af hindbær kan hjælpe med at reducere kronisk betændelse, som eksperter mener spiller en rolle i udviklingen af ​​adskillige sundhedsmæssige tilstande.
  • Skønhed . Påføring af hindbærketonvæske på hovedbunden stimulerer væksten og stopper efteråret.
LÆS  Lad os kende de grundlæggende principper for bodybuilders

Bivirkninger

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-2.jpg

Nogle resultater i undersøgelser af ketoner kan forårsage bivirkninger meget som andre kosttilskud. Disse kan omfatte: søvnløshed eller højt blodtryk.

Folk, der overvejer at bruge hindbærketoner, bør se først en læge . Det er særlig vigtigt at tale med en læge, før du tager hindbærketoner, især for folk, der:

  • Har en medicinsk tilstand
  • De tager receptpligtige lægemidler
  • Tag urtetilskud
  • Gravide eller ammende kvinder skal være specielt skeptiske over for ketoner.

Børn bør ikke tage kosttilskud for at tabe sig.⚠

Dosis

Folk, der vil prøve ketoner i lavere doser end almindelige kosttilskud, kan prøve spiser store mængder hindbær. Friske hindbær indeholder ketoner i deres naturlige tilstand, ikke syntetiske ketoner. De er også generelt sikre, selvom at spise store mængder af enhver frugt kan forårsage diarré eller andre maveforhold hos nogle mennesker.