En hemmelig vægtløftningsteknik, der kan føjes til dine daglige øvelser

En hemmelig vægtløftningsteknik, der kan føjes til dine daglige øvelser

I denne artikel vil jeg tale om et meget simpelt trick, der blev brugt for mange år siden for at opnå eksplosiv muskelvækst. I dag er det noget glemt, men der er ingen grund til det, snarere tværtimod!

Denne vægtløftningsteknik var meget populær blandt bodybuilding fans længe før du, kære læsere, løftede vægte … eller endda gik, ups. Og det er synd, at det ikke bruges så meget, fordi muligheden for at få gode resultater spildes. Så læs videre for at lære, hvordan du får mere ud af din bodybuilding-indsats.

I bodybuilding er det nødvendigt at udsætte musklerne for høj spænding for at musklerne skal vokse og udvikle sig. Når musklerne er overbelastede med mere spænding, end de var sidste gang, initierer muskelsystemet en mekanisme for hypertrofi eller øget masse, hvilket resulterer i en stigning i muskelstørrelse og styrke.

Jo større muskelspændingskraften er, desto mere stimuleres vævet. Derfor, for at dine muskler skal have de bedste vækstmuligheder, er det nødvendigt at anvende en god stimuleringsteknik på dem i dit vægttræningsprogram.

Nu, nok tale og lad # 39; s komme ned i branchen. Har du nogensinde hørt om negativ forfremmelse? Eller excentrisk sammentræningstræning? Det er en vægttræningsteknik, der sætter musklerne i meget efterspørgsel, endnu mere end konventionel vægtløftning. Denne øgede mængde stress på musklen er det, der resulterer i øget muskelvækst. En excentrisk eller negativ sammentrækning er som en elevator, der går ned. Når du løfter en vægt, er spændingen i muskelen mindre end når vægten sænkes. Stigningen i muskelspænding under bevægelse nedad skyldes, at muskelfibrene forlænges, og spændingen i hver muskelfiber stiger, hvilket resulterer i en stigning i muskelvækstpotentialet.
 

http://bp3.blogger.com/_vSgKcoOFeJI/SBc_c6YjNdI/AAAAAAAAAoQ/GaanvkBtbZQ/s400/activities-weight-training.jpg

Et andet eksempel på dette er pressebanken. At hæve stangen til det fulde punkt og derefter begynde at sænke igen og forsøge ikke at lade den falde for hurtigt og slå din hals, er kendt som en excentrisk sammentrækning. Jo længere tid det tager at sænke søjlen, desto flere stimuleres muskelfibre, og muligheden for muskelvækst øges.

LÆS  Gå ned i vægt med det samme: Tabe fedt og få muskler

Menneskelige muskler er en vidunderlig ting, der kan løfte op til 40% mere vægt under negativ bevægelse (eller excentrisk sammentrækning), end det kan under positiv muskelsammentrækning. Positiv sammentrækning (vægtløftning) er, når der er en forkortelse af muskelfibre.

Den 40% ekstra vægt, som du kan løfte i en negativ sammentrækning øger intensiteten af ​​din vægttræning og medfører mere stimulering til dine muskler. Derfor opnås maksimal spænding og det optimale niveau af stimulering til muskelvækst og udvikling.

Bemærk, at den negative vægtløftningsteknik har vist sig at øge muskelfiberskader og til gengæld intensivere muskelsmerter. Dette ekstra muskeltraume er resultatet af mere, mere intens og mere specifik muskeltræning. Sammen med denne stigning i intensitet opnås kortere træningsperioder og en stigning i hastigheden af ​​muskelvækstprocessen.

Det er lettere at opbygge de muskler, du ønsker, end du troede, så længe du bruger negativ gentagelse. Indtast det i dit vægttræningsprogram nu for at øge hastigheden, hvormed du bygger muskelmasse.