Gå ned i vægt med det samme

Gå ned i vægt med det samme: Tabe fedt og få muskler

Gå ned i vægttab med fedt og få muskler

 

Mister fedt og vinder muskler

For at tabe sig med at miste fedt men få muskler på samme tid, er den bedste mulighed at slutte sig til en gymnastiksal i Albacete  der tilbyder en supplerende ernæringstjeneste såsom Gym Energy.

Rådgivning og støtte fra ernæringsfysiologen er vigtig for, at dit vægttab er tilstrækkeligt. Derudover vil den plan, du foreslår, tilpasses dine egenskaber og personlige behov. Samt den type træning, du foretrækker at gøre.

HVAD SKAL NÆRINGSKONTROLEN VEDTAGE FØR START?

Inden arbejdet påbegyndes, vil ernæringsfysiologen lave en  eksamen for at finde ud af dit helbred  og spørg om dine spisevaner. På denne måde vil det hjælpe dig med at bestemme, hvilke der er gavnlige, og hvilke du gradvist skal forvise. Det vilje også  vurdere sportsvaner  du har og de discipliner, du har uddannet indtil videre. Så du kan kende dem, du kan lide mest. Dem, der har forårsaget dig kvæstelser eller ganske enkelt dem, du har lyst til at gøre.

Fra denne indledende undersøgelse, og når du først har kendt disse aspekter af dig selv, du  kan etablere et defineret træningsprogram og justere ernæringsprogrammet  til dine specifikke egenskaber. Ud over dit helbred er det vigtigt at tilpasse den generelle plan for vægttab til dine arbejdsplaner. Eller også til dit familieansvar og enhver anden situation, der antager en afgørende faktor. På denne måde vil det være lettere og mere tilfredsstillende at nå det foreslåede mål.

LÆS  Muskler og mere! Den ernæringsblog, der skiller sig mest ud på nettet!

https://gimnasioenergyalbacete.es/wp-content/uploads/2018/04/fitness-nutricion.jpg

Fordele ved at have hjælp af din ernæringsmand på din gym

Der er mange fordele ved at have en ernæringstjeneste i det samme motionscenter, især på grund af  samtrafik, der findes med fitness  og andre discipliner. At tabe sig på en kontrolleret og sund måde er ikke kun en  tab af  legeme fed , skal du også lære at spise sundt og udføre den mest passende træning.

HVORDAN VORES NÆRINGSMÆSSIGE VIRKER

Det første trin er en  3D Styku body scanner  der udfører en analyse af din kropssammensætning ved hjælp af 3D-billede. Ved hjælp af yderligere metoder, f.eks skinfold måling  og bioimpedans, dig  kan bestemme din procentdel af fedt, muskelmasse og vand i forskellige dele af kroppen

Med disse oplysninger vil det være i stand til at guide dig ved at etablere en passende diæt. Ud over at skabe en træningsrutine for at sænke din kropsfedtprocentdel. Det vil også lære dig, hvordan du ændrer dine spisevaner for at erstatte dem med sundere. Hvis det, du har brug for, er at gå op i vægt, hjælper det dig med at opnå det ved altid at øge muskelmassen. Ernæringsfysiologen kan rådgive dig om den bedste måde at organisere dine måltider og familiens måltider på. Lær dig sunde opskrifter på madlavning, mens du bevarer alle dens egenskaber.

https://gimnasioenergyalbacete.es/wp-content/uploads/2018/04/fitness-styku.jpg

NÆRING OG FITNESS

Fitness er en meget efterspurgt sportsdisciplin i de fleste motionscentre. Især når du vil tabe dig og definere din figur. Ud over at give et mere æstetisk udseende til hele kroppen forbedrer det den generelle sundhed for den person, der udfører det. Ligesom andre sportsgrene har fitness også brug for sportsernæring tilpasset de specifikke træk ved træning, og som ernæringsfysiologen i dit fitnesscenter kender. til perfektion.

LÆS  En hemmelig vægtløftningsteknik, der kan føjes til dine daglige øvelser

Du behøver ikke at være en bodybuilding eller bodybuilding-professionel for at lave en ordentlig diæt. Ernæringsteknikeren ved, hvordan du fortæller dig den bedste måde at reducere det fedtvæv, du har brug for fra din krop. Samtidig får du muskler og tone.

Mister vægt på en sund og kontrolleret måde

Hvis du tænker på at blive medlem af en  gymnastiksal i Albacete  vi opfordrer dig til at spørge om RetoStyku i Gym Energy . Den omfattende erfaring med maríen Tébar Ruiz, diætist-ernæringsfysiolog og seniortekniker i diætetik (TSD) vil være lige ved hånden for at få den krop, du ønsker, med sundhed og velvære.