Hvad er Synthol

Hvad er Synthol: Stoffet, som Popeye injicerede i hans krop, og som truede hans liv

 

Hvad er Synthol, det stof, som Popeye injicerede i hans krop, og som truede hans liv?

Kirill Tereshin, Valdir Segato eller Gregg Valentino var nogle af dem, der valgte at sprøjte olie ind i musklerne for at opnå en æstetisk ændring uanset de efterfølgende konsekvenser

Kortbilledehætte

Robot, læs mig nyheden: 

85% olie, 7,5% lidocaine og 7,5% alkohol er de komponenter, der udgør Synthol, et stof, der praktisk talt deformerer kroppen og bringer sundheden for den person, der forbruger det, i fare. EN “hurtig vej” for obsessive om deres kroppe, der ikke respekterer en træningsrutine og sunde spisevaner.

Russeren “Skipper Skræk” Kirill Tereshin , der kom overskrifter igen efter debut i blandet kampsport, er ikke det eneste kendte i dag. I Sydamerika er Brasilien det land, hvor det største antal tilfælde blev virale ved brug af Arlindo de Souza , Romario Dos Santos Alves og Valdir Segato som eksempel.

Den olympiske bodybuilder Francisco Ozores talte med Infobae om dette produkt, der er totalt afvist i bodybuilding-verdenen, “fordi det ikke skaber nogen fordel, hverken fra styrke eller fysisk eller æstetisk.

Det

Russeren “Skipper Skræk” injicerede Synthol i hans arme (@ kirilltereshin96)

De, der bruger denne olie gennem injektioner er kendt som det “Human Hulk” , på grund af den muskeldeformationer, de udsætter i deres kroppe i arme, pecs og ryg.

“Synthol bruges generelt til at generere bule i kroppen at selvfølgelig ikke har nogen sportsfunktion, fordi den ikke genererer forbedringer i sportspræstation. Det bare giver dig et aspekt af lokal hævelse fordi det anvendes i et bestemt område, “siger Ozores.

Den også direktør for konsultationsfonden FITDESA, anerkendte, at det er et stof, der ikke er tilladt inden for bodybuilding siden, “det er let at opdage, fordi der noteres en unormal betændelse i det område, hvor den blev anvendt. Det er strafbart og ikke reguleret i bodybuilding, så atleten ville blive diskvalificeret. ” Derudover mener han det “det kunne relateres mere til æstetik og besættelsen af ​​at ville generere en krop med visse unormale og forskellige proportioner end til selve sporten” da styrken vil være den samme til trods for at have større muskler .

 

(Instagram: @romariohulkbrasileirooficial)

(Instagram: @romariohulkbrasileirooficial) “Den brasilianske Hulk”, blev injiceret i arme, pecs og ryg

Produktet, der blev oprettet i løbet af 80 # 39; erne af Chris Clark, begyndte at cirkulere på markedet med idéen om medicinsk hjælp til mennesker, der har eksistensen af ​​en muskelgruppe synligt bagved andre, og hvor der ikke opnås en naturlig balance baseret på træning.

“I Argentina er der ingen kendte store sager, og det er ret vanskeligt at få. Jeg har ingen viden om nogen, der sælger det eller markedsfører det direkte, eller som er tilladt gratis salg, “sagde Francisco Ozores og tilføjede: ” Hvis han er meget berømt i Brasilien . Der er mange tilfælde af # 39; indflydelsesrige # 39; det er overhovedet ikke et eksempel på noget. I andre sektorer i Sydamerika er det ikke særlig populært. “

Brasilianske brødre tyr også til brugen af ​​Synthol ud over steroider

Brasilianske brødre tyr også til brugen af ​​Synthol ud over steroider

Der er mange risici, som dens overdreven brug kan medføre. Både den unge Kirill Tereshin og den erfarne Valdir Segato lider allerede konsekvenserne og begge måtte suspendere brugen på anbefaling fra lægen.

“At være en lokal olie, det tager lang tid for genoptagelse . Det er en smertefuld proces, at være en injicerbar olie og genoptages af blod kan forårsage skade på andre organer. Det kan også påvises som et eksogent stof, der er skadeligt for kroppen, og kroppen kan afvise det ved at indkapsle det og fører til en lokal infektion der kan ende i dræning, operationer eller amputation af lemmer, “ sagde Ozores.

Kronisk smerte forbundet med injektionsstedet , udseende af muskelfibrose infektioner og lunge eller hjerne kompromiser kan også være andre af kroppens svar på injicerbart Synthol-forbrug.