Muskler og mere

Muskler og mere! Den ernæringsblog, der skiller sig mest ud på nettet!

Velkommen til Muscle And More! Den ernæringsblog, der skiller sig mest ud på nettet!

Vi er en blog, der sigter mod at hjælpe og informere folk, der ønsker at ændre deres image. At demonstrere, at det ikke er vanskeligt at opretholde et sundt liv. I øjeblikket og på grund af den daglige livsrytme kan vi ikke altid fokusere på at gøre tingene godt med MusculoYmás … dette er forbi! Følg vores råd og pas på dig selv som aldrig før!

Ved du hvad du skal spise efter træning?

Mange amatører i bodybuilding verden have en dårlig vane eller uvidenhed om ikke at spise mad efter deres træning. 

http://2.bp.blogspot.com/-ptzzkx1bzQw/TzUsjUbSkwI/AAAAAAAAAeQ/cnXToGc4YC0/s200/manzana-post-entreno.jpgMange af jer tænker måske, ” Jeg har allerede en proteinshake som ernæringserstatning efter træning . “

Men har du virkelig brug for det? Ved du, hvilket giftigt affald du filtrerer gennem din lever? Hvordan ved du, at du ikke prioriterer tilskud mere end mad? Dette er spørgsmål, som efter min erfaring de fleste tilhængere af denne sport ikke er klar over. For at vores supplement kan arbejde 100%, er vi først nødt til at korrigere og tilfredsstille alle vores ernæringsmæssige behov naturligt. Kun på denne måde får vi mest muligt ud af vores sportstilskud.

Lad os nu forestille os en verden uden supplement. Hvor vores bidrag til opbygning af en muskelkrop afhænger af en korrekt diæt, passende træning og resten, der er nødvendig for at komme sig. Tre vigtige faktorer for muskeludvikling. 

Vi skal huske forpligtelsen til at spise korrekt i slutningen af ​​vores sportsudøvelse. Vores bedring og muskelvækst afhænger af det.

Under træning lider vores muskelfibre af små mikroafbrydelser som et resultat af indsatsen. Hvilket derefter skal inddrives for deres efterfølgende stigning i muskelstørrelse.

LÆS  Atletens ernæring og dens betydning

Hvis vores mål er at opnå en krop, der er dannet, plejet, hård, symmetrisk og med muskelmasse af høj kvalitet, har vi eller er “tvunget” at gøre tingene godt og tænke selv.

Lad os ikke svinge af falske gymnastiske messiaser, der mener, at de besidder de ti bud fra “blive stærk.”

 

http://1.bp.blogspot.com/-19HQQqrZakQ/TzUs1jMo5jI/AAAAAAAAAeg/wLFGdpgqa58/s320/Alimentacion+Post+Entrenamiento.jpg

Lad # 39; s stoppe falske gadeemner og gøre ting korrekt og med viden.

http://1.bp.blogspot.com/-znwwU2v4s14/TzUtH9TgmZI/AAAAAAAAAeo/DDDVmchAdZ4/s320/post-entreno2.jpgNår vi træner, går kroppen ind katabolisme , det vil sige, energilagrene tømmes, muskelfibrene ødelægges, og vi mister også vand. Spise efter træning er vigtigt, da vores krop er mere modtagelig for at opsamle og opbevare energi til gendannelsesprocessen.

Det tilrådes ikke at lade mere end halvanden time spise efter træning , da indtil da er det, når det værdsættes, at kroppen assimilerer næringsstoffer hurtigere. Derfor, ved mange lejligheder, især hvis træningen har været intens, føler vi en brutal følelse af sult, da vores krop råber til os om at fylde energitanke nu, det er når det bedst skal assimileres dem.

Det spise øjeblikke efter træning vil involvere have mere energi til rådighed for os, når vi går til den næste træning og at komme sig før grundlæggende, hvis vi leder efter er præstation. Vi vil også forkorte den periode med træthed, hvor vi føler os meget trætte efter træning. Indskud af glykogen og arrangement af aminosyrer i blod vil være nøglerne til bedre bedring, som får det godt, hvis vi planlæg vores kost efter træning.

Fødevarer at spise efter træning vil være forskellige afhængigt af hvad vi har gjort: hjerte-kar, vægt, teamsport, bodybuilding … men du bør ikke gå glip af godt hydrering baseret på vand, protein mad såsom som kød, tun eller kalkun og mad rig på kulhydrater som brød eller pasta. Især hvis vi har lavet hjerte-kar, skal vi også tage os af antioxidanter , som vi vil tage fra frugt, grøntsager eller nødder.

LÆS  En hemmelig vægtløftningsteknik, der kan føjes til dine daglige øvelser

Med disse enkle instruktioner vil vi være i stand til at øge vores muskelmasse på en korrekt og naturlig måde. Forbrug af næringsstoffer og antioxidanter, når vores krop har brug for det, at opnå vores ønskede krop er et spørgsmål om tid og dedikation.