Parodier mod Gudfaderen

Parodier mod Gudfaderen

Sikkert, i en hvilken som helst episode af Simpsons finder vi en parodi på en film, en musikalsk gruppe, et maleri osv.

En af filmene med flest parodier i Simspons er muligvis “Fadderen”, der er mange episoder af Simpsons, hvor parodier laves til den komplette saga, jeg vil vise dig nogle parodier:
 

simpsons_godfather_homage.jpg

Dette er en af ​​de mest berømte scener af gudfaren, John Marley vågner op og finder hovedet på sin yndlingshest ( video) … i episoden “Lisa # 39; s pony” (Sæson 3), Homer køber Lisa en pony for at få ham til at elske ham igen, Lisa finder ikke ud # 39; t finder ud af det, indtil en morgen hun vågner op med pony ved siden af ​​hende i sengen, musikken, der spiller, er den samme som i den scene fra filmen … på den anden side er der episoden “Det gale hoved” (Sæson 1) Bart afskærer hovedet på statuen af ​​Jebediah (grundlægger af Springfield) for at kunne lide dem. For nogle ledsagere våkner Bart dagen efter at have skåret hovedet af statuen op med hovedet ved siden af.
 

http://2.bp.blogspot.com/_mnbo46hxGY8/SFqFsaUgg1I/AAAAAAAAAUM/6bkhM90n6_8/s400/elpadrino3.jpg

I denne scene fra filmen dræbes James Caan ved en vejafgift, der er et kapitel, hvor denne samme scene vises, episoden er “Alt går i ovnen og i krig”, og i den scene dræbes den samme skuespiller (spillet af en anden person) på samme måde og også ved en vejafgift, men parodien, vi ser til venstre på billedet, er fra en anden episode “Mr. Snowplow” (Sæson 4), Homer fjerner sneen fra skolen og giver dem mulighed for at give klasse. Bart # 39; s klassekammerater hævner sig ved ham at kaste snebolde.

LÆS  Schwarzenegger: Trump er en terminator, han vil afslutte fremskridt og fremtid

I filmen, James Caan, slår Gianni Russo, sker det samme i simpsons-episoden, hvor Marge beskæftiger sig med bodybuilding efter at have været angrebet af en tyv og gemt sig i sit hus af frygt, når man går en tur på gaden møder samme tyv, men denne gang hævner han sig.

http://3.bp.blogspot.com/-1O4jL5Hvi4Q/T3XXTHe7QVI/AAAAAAAAAfA/TWQOYyH4dIQ/s320/imagen.jpg

“Tony den fede” (eller Fat Tony) ligner meget Vito Corleone (spillet af Marlon Brando), samme aspekt, lignende stemme og det samme “arbejde”, også de to bliver dræbt af deres fjender … men det er ikke den unikke, Tony # 39; s søn kaldes Michael og i filmen sønnen af “Vito” har samme navn (Michael Corleone), og de er også meget ens:

http://3.bp.blogspot.com/-CDirCA4yiEI/T3XZUKUixfI/AAAAAAAAAfI/p1SvnzFZudo/s320/imagen.jpg

 

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110808092533/lossimpson/es/images/7/79/ElPadrinoIII.png

I episoden “Moe and the Baby Blues” (Sæson 14) Maggie tager sig af Moe, efter at han har reddet sit liv, så Moe bliver Maggie # 39; s babysitter, i en scene i episoden, beslutter at fortælle hende en historie, men da han ikke fandt nogen bog, der syntes interessant , fortalte han ham de tre film om Gudfaren.

I episoden “den sidste afkørsel til Springfield” Homer bliver leder af arbejderforbundet (jeg # 39; er sikker på, at alle husker det omkring …: tandforsikring, Lisa har brug for en enhed … xD), når Homer tænker, hvordan hans liv ville være, hvis han dedikerede sig til det , han gør det ved at huske en scene fra The Godfather II.

Afslutningen af ​​episoden “Kokken, den useriøse, kvinden og hans homer” (sæson 18) er praktisk talt det samme som i filmen Godfather ( video )

Hvad synes du? Jeg håber, du kunne lide det, jeg havde svært ved at komme ind, fordi jeg kun har set en scene fra The Godfather, men jeg har ikke set nogen af ​​de to andre film (jeg har ikke engang set den første første …) Jeg # 39; ser dem, når jeg har tid … og jeg har lyst til det klart xD.

LÆS  Tribulus Terrestris og dens virkninger på muskelopbygning