Schwarzenegger

Schwarzenegger: Trump er en terminator, han vil afslutte fremskridt og fremtid

Schwarzenegger: “Trump er en terminator, han ønsker at afslutte fremskridt og fremtid”

Skuespilleren, forretningsmanden, bodybuilder og den tidligere republikanske guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, bekræfter, at Donald Trump “er en Terminator” fordi han ifølge et interview med Efe ønsker at afslutte miljølovene i den nordamerikanske stat og “afslutte alle fremskridt og med enhver form for håb for fremtiden ”.

Skuespilleren er i Barcelona (det nordøstlige Spanien) for Arnold Classic Europe, et mesterskab i bodybuilding og fitness, der finder sted denne weekend.

Schwarzenegger er en klar forsvarer af miljøet og bebrejder verdensledere for deres mangel på “vilje og tarm” for at møde den aktuelle klimakrise.
På trods af sin republikanske tilknytning kritiserer Schwarzenegger (Thal, Østrig, 1947) Trump, som for nylig har ophævet en føderal tilladelse, der gjorde det muligt for Californien at have sine egne standarder mod forurenende emissioner: “Vi skal slippe af med det så hurtigt som muligt ”, Dømme.

“Hvad han laver er kriminel!” Udbryder Schwarzenegger, der ud over at beklager Trump # 39; s beslutning om at tvinge Californien til at sænke sine forureningsgrænser også kritiserer den føderale miljøpolitik: “Det slipper for miljøforskrifter og love, der blev godkendt af de tidligere præsidenter ”.

Den tidligere guvernør siger, at Californien # 39; s “hårde miljølovgivning”, der har reduceret forurenende gasemissioner og øget vedvarende energi, er en “eksempel på succes” for alle.

Den finder, at de ikke er uforenelige med økonomisk vækst, da staten i øjeblikket alene er den femte økonomiske verdensmagt bag USA, Kina, Japan og Tyskland.

“De politiserer problemet og siger, at det drejer sig om venstre- eller højrefløj. Det er vrøvl ”, bebrejder skuespilleren, der roser mobiliseringerne til fordel for klimaet for unge mennesker fra hele verden, som han forudser vil lide“ de mange fejl, der bliver begået nu ”.

LÆS  Parodier mod Gudfaderen

“De gamle mænd, der skabte dette problem, skal dø om 30 eller 40 år, men disse børn vil arve en skruet planet,” understreger han.

Den tidligere guvernør er meget kritisk over for verdensledere for ikke at optræde som “ægte offentlige ansatte” og “laver ingenting”, Selvom “befolkningen beder om at træffe foranstaltninger mod forurening.”

Ifølge Schwarzenegger, politikerne “sidder fast i deres ideologier, de lyver, de opfylder ikke deres løfter, de snyder og suger til olieselskaberne.”

Ud over at promovere Arnold Classic Europe har Schwarzenegger promoveret sin seneste film “Terminator: Dark Destiny” i Barcelona, ​​den sjette rate i denne fiktive serie om menneskelige udseende androider, der er programmeret til at dræbe mennesker.

“Jeg er meget stolt af hende, jeg synes, vi har gjort et fantastisk stykke arbejde,” han understreger om sin nye film.

Den tidligere guvernør har anerkendt sin kærlighed til Barcelona og Spanien, hvor denne sportsbegivenhed er blevet afholdt i niende år, og forsikrer, at han ville “kærlighed” en film mere her.

“Jeg gjorde allerede en i firserne, # 39; Conan the Barbarian # 39 ;, men det ville være dejligt at gøre en anden. Lokationerne er fantastiske, de har meget at tilbyde ”, bemærker den populære skuespiller.

I hans forsvar af a “sund planet”, hævder skuespilleren hans “fitness bevægelse”, som han i et par dage har taget med til Barcelona for at fremme sunde vaner og hævde, at sport er inkluderet.

“Ved bodybuilding og vægtløftning vejer en byrde den samme, uanset om du er rig eller fattig, ung eller gammel, muslimsk, katolsk eller jødisk; det er den gode ting ved sport, alle er lige ”, konkluderer han.EFE

LÆS  Muskulaturskurs - fem nødvendige tip