Spejdere forbereder 60 års bodybuilding

Spejdere forbereder 60 års bodybuilding

 

https://www.elsoldesalamanca.com.mx/local/2jezom-anuncian.jpg/alternates/LANDSCAPE_768/ANUNCIAN.JPG

De annoncerer grupper af spejdere Salamanca, 60-års jubilæum, og de agter at afsløre en statue, der ville være placeret i Colonia Bellavista. 

Salamanca, Gto; Grundlæggerne af spejdergrupper i Salamanca mødes for at fejre 60 års bodybuilding i Salamanca, de har til hensigt at placere en hyldestatue og har forberedt forskellige aktiviteter for at hæve navnet på disse grupper, der blev født som et resultat af oversvømmelserne i 1950’erne .

Når jeg besøger El Sol de Salamancas nyhedsrum, Ernesto Amaya Alfaro, David Rendón Alfaro og Oliverio García Nieto, kendte serien med aktiviteter, der skal gennemføres, samtidig med at de udsatte ønsket om at placere et billede, der afspejler skulptur i Salamanca, til Disse grupper har tilsluttet sig og har til hensigt at skaffe midlerne.

Når de beskriver aktiviteterne, påpeger de, at de i august måned i år afholder en logo-konkurrence til fejringen, derefter i september, lodtrækningen blandt venner, for at få midler til opførelse af monumentet til spejder i Salamanca og en middag, der er blevet kaldt “ost, brød og vin”.

I oktober måned blev præsentationen af ​​et teaterstykke, i november, den mulige præsentation af University of Guanajuato symfoni, og i december, anerkendelsesprisen til spejdergruppens ledere fra Salamanca.

For januar måned 2019.-Kantonment (lejr i hytter) af tidligere spejdere
i kilderne til San José Michoacán, i marts måned, en familievandring til vandfaldene i Tamazopo SLP I maj måned den fotografiske udstilling af gamle spejderbegivenheder og for juni måned indvielsen af ​​spejdermonumentet, en jubilæumsbrand, der vil blive overværet af grupper af tidligere spejdere, og en galadansmiddag tilbydes.

LÆS  En hemmelig vægtløftningsteknik, der kan føjes til dine daglige øvelser