Suspenderede et Bodybuilding-mesterskab efter den massive deltagelse fra dets deltagelse

Suspenderede et Bodybuilding-mesterskab efter den massive deltagelse fra dets deltagelse

 

Suspenderede et bodybuilding mesterskab efter den massive opgivelse af sine deltagere for at have antidopingkontrol.

I en anden 2018-turnering blev der taget prøver fra 12 deltagere, der opdagede fem positive.

IFBB-Euskadi suspenderes på grund af massiv opgørelse. Arkiv

Det IFBB-Euskadi (International Federation of BodyBuilding and Fitness) mesterskab inden for fitness og bodybuilding , der blev afholdt sidste søndag i Santurtzi (Bizkaia), måtte suspenderes efter de fleste af deltagerne opgav konkurrencen , en Når de fandt ud af, at der ville blive udført antidopingtest.

I en erklæring huskede det baskiske antidopingagentur (EAA-AVA) under direktoratet for fysisk aktivitet og sport for den baskiske regering, at der i maj måned blev underskrevet en samarbejdsaftale mellem IFBB-Euskadi og AVA til dette dette agentur kunne udføre dopingkontrol i de konkurrencer, der er arrangeret af nævnte forening i det autonome samfund i Baskerlandet.

Som et resultat af denne samarbejdsaftale fortsatte AVA i en konkurrence afholdt i Santurtzi den 16. juni 2018 og gennemførte dopingkontrol, hvis resultater blev videresendt til IFBB-Euskadi.

I denne forstand har AVA specificeret, at dets arbejde er begrænset til at bære ud af dopingkontroller i IFBB-Euskadi-konkurrencer, som denne forening, der, når resultaterne er modtaget, er ansvarlig for behandlingen af ​​eventuelle disciplinære procedurer, der måtte foreligge inden mulige overtrædelser til brug af dopingstoffer.

Fem positive

I tilfælde af den førnævnte dopingkontrol, der blev udført den 16. juni 2018, blev der taget prøver fra 12 deltagere, hvoraf fem gav positive analytiske rapporter til et eller flere stoffer af forskellige typer (anabolske stoffer, stimulanter, diuretika og sociale lægemidler).

Ligeledes i anledning af IFBB-Euskadi-konkurrencen, der blev afholdt denne sidste søndag i Santurtzi, AVA, uden forudgående varsel “som det er sædvanligt og ønskeligt”, blev præsenteret på konkurrencestedet inden for rammerne af den eksisterende samarbejdsaftale, udføre en række dopingtest.

LÆS  Lad os kende de grundlæggende principper for bodybuilders

Da begivenheden begyndte, da indvejningen allerede var blevet gennemført øjeblikke inden de dopingkontrolagenter, der var udpeget af AVA, dukkede op, forlod de fleste af deltagerne begivenheden, en situation, der tvang organisationen til at afbryde testen.

Mens agenterne forberedte sig passende til at gennemføre dopingkontrollen, underrettede arrangøren dem om suspension af denne konkurrence efter de fleste af deltagerne blev forladt.

Forladelse af testen

Denne tilbagetrækning fandt sted, når deltagerne var klar over, at AVA havde deltaget i begivenheden for at udføre dopingkontrol. Under alle omstændigheder forklarede han det “dette betyder ikke, at deltagernes afgivelse af konkurrencen skyldtes eksistensen af ​​dopingkontrol . ” “Denne erklæring skal under alle omstændigheder afgives af IFBB-Euskadi (arrangør) og / eller af deltagerne,” han tilføjede.

På samme måde har AVA oplyst, at det i de internationale fora eller møder inden for bekæmpelse af doping, hvor dette agentur har deltaget, som den nationale antidopingmyndighed i Baskerlandet, har været kendt, at en aktivitet “hvor der er et betydeligt problem i forbindelse med brugen af ​​dopingstoffer, er det fysisk-bodybuilding og fitness. “

“Netop af denne grund blev det anset for passende at indgå en samarbejdsaftale med den enhed, der hovedsageligt arrangerer begivenheder med nævnte aktivitet på statsniveau og i det autonome samfund i Baskerlandet,” konkluderede han.