Tacfit Commando Review - Fordele og ulemper ved Scott Sonnons program

Tacfit Commando Review – Fordele og ulemper ved Scott Sonnons program

Tacfit Commando Review – Fordele og ulemper ved Scott Sonnon # 39; s program

Tacfit Commando af Scott Sonnon er et vellidt træningsprogram for kropsvægt. I denne Tacfit Commando-gennemgang tager vi et kig på dette show og ser, hvad fordele og ulemper ved Scott Sonnon # 39; s produkt er.

Tacfit Commando Oversigt – Hvad er det egentlig?

Tacfit Commando Body Weight Training Training-programmet er et meget innovativt system udviklet af en af ​​verdens mest anerkendte sundhedseksperter, Scott Sonnon. I stedet for at fokusere på den æstetiske del af bodybuilding, der kun tjener til at forbedre udseendet, men ikke kroppens nuværende egnethed, arbejder Scott Sonnon på at udvikle øvelser, der kan øge bevægelsesfriheden og øge den funktionelle styrke på samme tid. .

Scott Sonnon tilbyder to versioner til sit Tacfit-kommandoprogram: basispakken og deluxe-pakken. I resumé er her komponenterne i hver pakke:

Den grundlæggende pakke inkluderer:

1. Kort mandathåndbog

2. Målkalenderen

3. Informativt didaktisk bibliotek om filmens mål

4. Gendannelsesteknikker til opløsning fra Ops Exclusive Video Clip Series

Deluxe-pakken inkluderer:

1. Opfølgende mission simuleringsfilm

2. Hurtig gendannelse og åndedrætshemmeligheder ved specielle operationer

3. Diætplanen for taktisk forberedelse

4. The Warriors Recipe eBook

5. DVD, der kan downloades “i marken”

Lad os nu tale om nogle af fagfolk og ulemper ved dette program:

Tacfit Commando Oversigt – Fordele og ulemper

De professionelle

Det tager kun lidt tid

Hos Tacfit Commando har du kun brug for cirka 30 minutter af din tid til at træne. Soldater har ikke meget tid til at slappe af, de har strenge tidsplaner for at følge, så 30 minutter om dagen er alt hvad du har brug for.

LÆS  Gå ned i vægt med det samme: Tabe fedt og få muskler

Kan udføres overalt uden specielt udstyr

Hos Tacfit Commando er det ikke nødvendigt at bruge noget udstyr for at maksimere fordelene ved dette program.

Omfattende program af en fitnessekspert

Der er ingen tvivl om, at Scott Sonnon er ekspert på området. Scott har været rundt om hjørnet og har trænet adskillige militære enheder til at forberede sig til kamp. Du skal være ekspert for at træne de israelske hærs hovedenheder, og fyren er ikke engang en israelsk, hvilket gør ham endnu mere utrolig.

Fuld 60-dages pengene-tilbage-garanti

Programmet understøttes af en 60-dages pengene-tilbage-garanti, og hvis du # 39; ikke er helt tilfreds, får du # 39; din refusion.

Ulemperne

Nogle hårde øvelser

Nogle af øvelserne i Scott Sonnon-programmet er meget vanskelige at udføre. Du har måske svært ved at gentage nogle af dem. Det vil tage tid at komme ind i rytmen i dette show, så husk det, når du får det og tager din tid.

Ikke til “model” formål

Denne træning fokuserer på serien med træningssystemer for kropsvægt, mens dens hovedmål er at opnå din krops funktionelle styrke. Hvis dit hovedmål er at opnå ønskeligt fedttab på kort tid eller at opbygge din krop som en mandlig model, er dette program ikke for dig. Det er ikke ligefrem en fidus, men noget du skal vide.

Deluxe-pakken er meget bedre end basispakken

Scott Sonnon Warriors Opskrifter og diætretningslinjer er kun tilgængelige i Tacfit Commando Deluxe-pakken. Efter min mening burde de også have været inkluderet i grundpakken, da de er meget vigtige.

Tacfit-kommandooversigt – Bagsiden

I grundlæggende er Scott Sonnon # 39; s Tacfit Commando et meget komplet og unikt program, der hjælper dig med at bringe din krop og sind til niveauet for elitekæmpere, specialoperationsstyrker, sæler og undercover-spioner.

LÆS  Lad os kende de grundlæggende principper for bodybuilders

Husk dog, at dette program ikke er egnet til bodybuildere og kræver nogen tid at mestre. Jeg håber, at denne anmeldelse af Tacfit Commando har været nyttig for dig, alt bedst!