Tribulus Terrestris og dens virkninger på muskelopbygning

Tribulus Terrestris og dens virkninger på muskelopbygning

 

http://1.bp.blogspot.com/_OItEnyJVon0/RnPilUl2DSI/AAAAAAAAAAU/Y0s4ROijEUs/s400/tribulus.jpg

Hvis jeg kunne anbefale et phytopharmaceutical til sports- og bodybuilding-brug, ville jeg vælge dette, jeg prøvede det, og det fungerede temmelig godt i slutningen af ​​en definitionscyklus. Tribulus Terrestris for et par år siden begyndte at blive annonceret i bodybuilding magasiner, i Chile har jeg set det markedsført af Universal Nutrition og Optimum Nutrition, men dets historie kommer fra meget tidligere.

Det Tribulus terrestris Det har en lang historie med traditionel medicinsk brug i Kina, Indien og Grækenland. Tribulus på latin betyder “stikkende”, også kendt som “torneret creeper” eller “frugt af tistel”. Dette adaptogen, oprindeligt fra Bulgarien, har været brugt i århundreder i Europa til behandling af infertilitet og impotens og som en “nydelsesmiddel” at øge libido og seksuel “ydeevne”, både hos mænd og kvinder. Derudover har det været fordelagtigt i behandlingen af ​​iskæmisk hjertesygdom.

Undersøgelser udført i Bulgarien er den vigtigste kilde til de mest aktuelle sundhedsanprisninger vedrørende tribulus. I henhold til denne undersøgelse øger tribulus niveauerne af forskellige hormoner, inklusive testosteron, DHEA og østrogen, og af denne grund forbedrer sportspræstation, fertilitet hos mænd og kvinder, seksuel funktion (igen hos mænd og kvinder). kvinder) og menopausale symptomer (såsom hedetokter), også i Barnløshed .

Andre undersøgelser, der er for foreløbige til at vise noget, citeres i vid udstrækning til at vise, at tribulus er nyttigt til behandling af koronarsyndrom, højt kolesteroltal, diabetes og muskelspasmer og til forebyggelse af nyresten.

Den seneste, bedst designede humane undersøgelse sammenlignede virkningerne af tribulus (3,21 mg pr. Kg legemsvægt – for eksempel 292 mg pr. Dag for en 200 pund mand) mod en placebo (falsk behandling) på kropssammensætning og udholdenhed blandt 15 mænd dedikeret til modstandstræning ( se artikel ). Efter afslutningen af ​​den 8-ugers undersøgelse var den eneste signifikante forskel mellem behandlings- og placebogrupper, at placebo gruppe viste større gevinst i udholdenhed (???).

LÆS  Parodier mod Gudfaderen

Tribulus terrestris tages normalt i en dosis fra 85 til 250 mg 3 gange dagligt med måltider. Nogle tribulus-produkter er standardiserede til at tilvejebringe 40% furostanolsaponiner og tages i en dosis, der giver 115 mg saponiner 2-3 gange dagligt.

Der er ikke observeret nogen signifikante bivirkninger i nogen af ​​de kliniske forsøg eller humane forskningsundersøgelser på tribulus. Dyrestudier udført i Bulgarien blev nævnt som at have fundet tribulus sikker på både kort og lang sigt. Det er imidlertid ikke klart, om disse undersøgelser blev foretaget på en sådan måde, at deres konklusioner kan påberåbes. Det er kendt, at Tribulus har en toksisk virkning på får (men mindre end det argentinske væksthormon CRECER beregnet til anvendelse hos får og forårsager hepatotoksicitet hos mennesker).

Advarsel : Kvinder, der er gravide eller ammende, bør ikke bruge nogen Tribulus-produkter, da arbejde som beskrevet kunne ændre hormoner til usikre former.
Selvom det forbedrer libido og erektion, bør det IKKE kombineres med VIAGRA, der er en tilstedeværelse af høje niveauer af nitrater i planten, hvilket derfor kan udløse hjerteproblemer.

I resumé anbefaler jeg det til:

  1. Det er sikkert, og jeg tror på nogle af de beskrevne effekter.
  2. Forbedrer LH inden for og efter cyklus.
  3. Beskytter den hypothalamisk-hypofyse-testikulære aksebalance.
  4. Det er ikke dyrt.
  5. Det er et godt supplement til at styre Andropause.

Og hvor finder jeg det? Jeg anbefaler, at du køber det på IFBB Pro Chileno Christian Lobarede hjemmeside og Bodyshop